Bank

2015-enresidential
  • designAtelier Moderno
  • categorieBathroom award
Share

The bathroom in the Bank residence designed by Atelier Moderno is a place of serenity and refinement. The architectural firm’s signature aesthetic can be found here in its mastery of integration between object and space, and the almost quasi-philosophical sensitivity to the lifestyle of its clients it brings to every project. The space envelops us in an atmosphere of comfort and quiet relaxation. A modern aesthetic and minimalism predominate in this room where structural elements artfully conceal bathroom paraphernalia and accessories. The project brings out the essence of beauty. The bathtub is placed like an oasis between sleek walls. The transparent, tinted shower walls contrast with the opaque teak bathroom vanity. The openings and relationship with the other areas, along with the subtle play of volumes and balance between curved and angular lines, create coherence throughout the space. The way lighting has been used gives rise to a sense of cleanliness. The creativity and innovation used in this project have resulted in a pure, peaceful and inviting space.

  • designAtelier Moderno
  • categorieBathroom award
Share