Espace Panet

2015-enresidential
  • designAnne Sophie Goneau Design
  • categorieKitchen award
Share

The inventive integration of storage features into the decor without compromising on functionality is what swayed the jury in Anne Sophie Goneau’s sleek, aesthetic kitchen makeover. The designer’s stamp is revealed in the space’s straight, clean lines, ambiguity of spatial boundaries, and modern elegance. Concealing the usual kitchen clutter and confusion is a block of gloss grey cabinets aligning the painted brick wall all the way to the office area, which is artfully located behind a glass partition. The volumes are in natural balance. The central white island anchors the kitchen, which has a warm ambiance thanks to soft lighting, in contrast with the dazzling light that pours into the dining room. A sense of refined aesthetics and precision, attention to detail in the lighting, and unconventional, inspired choices of tone on tone add to the overall lightness of a space that invokes a feeling of floating.

  • designAnne Sophie Goneau Design
  • categorieKitchen award
Share