Go Orthodontistes Brossard Clinic

11e-edition-en11th-edition-enetablissement-institutionnel-culturel-et-public-11th-edition-en
  • designNatasha Thorpe
  • categoriePrix Valorisation du matériau bois dans le design industriel et de produit / Prix Mobilier résidentiel, commercial et intégré en design de produits en petite série / Prix Bureau de santé et clinic
  • site webnatashathorpe.com
Share

This orthodontic clinic’s design was planned to create a soothing atmosphere for the clientele. The generous and rounded walls, the neutral colours, the open space plan and the appropriate lighting contribute to a warm but sober aesthetic appeal.

The satin finish of the Russian Birch’s pale colour used for the suspended benches in the waiting room captures the natural light in an exceptional way. This essence was chosen for its rigidity and resistance to deformation, and its fresh shades create a peaceful and pure atmosphere.

With its simple appearance, the clinic’s integrated furniture presents a real complexity of execution. The laminate has been widely chosen to meet the budget while maintaining the desired mechanical properties and appearance. The space is well used, and the finesse is found in many details such as the drawer’s rounded corners. The curves and textures are welcoming. We feel an attention to detail in the quantity and quality of all elements chosen for this project.

  • designNatasha Thorpe
  • categoriePrix Valorisation du matériau bois dans le design industriel et de produit / Prix Mobilier résidentiel, commercial et intégré en design de produits en petite série / Prix Bureau de santé et clinic
  • site webnatashathorpe.com
Share